No SSO cookie

Schumi, cel mai rapid in primele antrenamente de la Spa

voteaza
(0/ 0)
Schumi, cel mai rapid in primele antrenamente de la Spa
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pilotul german Michael Schumacher a stabilit cel mai bun timp al primei sesiuni de antrenamente libere de la Spa, fostul campion mondial fiind urmat de coechipierul sau de la Mercedes, Nico Rosberg.

 
 

Michael Schumacher a inceput perfect week-endul care aniverseaza douazeci de ani de la debutul sau in Formula 1 si a obtinut cel mai bun timp al primei sesiuni de antrenamente libere de la Spa. Schumi a profitat de o conjuctura favorabila si a fost urmat de coechipierul sau Nico Rosberg, cei doi fiind mult in fata restului plutonului.

Primele antrenamente de vineri s-au desfasurat in mare parte in conditii de ploaie, cei doi piloti Mercedes fiind singuri care au reusit sa stabileasca timpi atunci cand circuitul era uscat. Dintre ceilalti piloti, care au alergat in conditii de ploaie, cel mai bine s-a descurcat Jenson Button, cel care a reusit un timp cu peste opt secunde mai slab decat al lui Schumacher.

Sebastian Vettel s-a clasat pe patru, in vreme ce Lewis Hamilton a fost al cincilea. Germanul Adrian Sutil a reusit din nou o evolutie laudabila, obtinand al saselea timp, peste brazilienii Massa si Barrichello, in vreme ce Jaime Alguersuari si Kamui Kobayashi au completat top ten-ul.

Brazilianul Bruno Senna, cel care va debuta pentru Renault duminica, a fost unul dintre pilotii care nu s-au simtit deloc bine pe ploaie, iesind de pe circuit si avand un contact cu barierele acestuia. Si Paul di Resta a avut ceva probleme, dar a scapat fara nicio avarie la masina sau vreo vatamare corporala.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1051 :: 20.41MB