No SSO cookie

Schumi: Noul Mercedes progreseaza

voteaza
(0/ 0)
Schumi: Noul Mercedes progreseaza
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Michael Schumacher s-a declarat incantat de evolutia noii masini Mercedes la finele zilei a doua de teste de la Jerez, spunand si ca germanii progreseaza vizibil, dar ca trebuie sa continue sa munceasca cu seriozitate si cu sarg.

 
 
Pilotul german de Formula 1 Michael Schumacher este de parere ca echipa Mercedes GP merge in directia corecta dupa ce vineri fostul campion mondial a reusit sa stabileasca cel mai bun timp al zilei de teste de la Jerez.

Schumacher a acoperit 112 tururi, fiind unul dintre cei mai ocupati piloti ai celei de-a doua zile de teste de la Jerez, si a reusit sa stabileasca cel mai bun timp al sau in cursul diminetii, un timp de 1:20.352, cu mai putin de o zecime de secunda mai rapid decat brazilianul Felipe Massa.


'' A fost in mod clar o zi extrem de productiva si bineinteles ca sunt extrem de multumit de aceasta. ''
a spus veteranul german, cel care s-a declarat extrem de incantat de faptul ca a putut sa testeze diferite setari, precum si mai multe compozitii ale noilor pneuri Pirelli fara a avea parte de vreun incident neplacut.

'' Progresam, asa cum este normal sa se intample in perioada de testare, dar in acelasi timp suntem constienti de faptul ca trebuie sa continuam sa muncim din ce in ce mai mult. ''
si-a incheiat declaratia pilotul de 42 de ani.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1097 :: 17.78MB