No SSO cookie

Schumacher: Putem fi multumiti

voteaza
(0/ 0)
Schumacher: Putem fi multumiti
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Germanul Michael Schumacher nu s-a aratat prea incantat la finele Marelui Premiu de Formula 1 al Spaniei, declarand ca este multumit de rezultatul obtinut, dar ca se putea mult mai mult.

 
 

Michael Schumacher, pilotul de Formula 1 al echipei Mercedes, nu a fost prea incantat la finele Marelui Premiu al Spaniei, in ciuda faptului ca a reusit pentru prima data in acest sezon sa termine o cursa in fata coechipierului sau, Nico Rosberg.

Septuplul campion mondial a declarat ca locul sase obtinut la Barcelona este unul multumitor, dar ca sunt in continuare extrem de multe motive de ingrijorare pentru cursele care urmeaza in calendarul Formula 1.

'' Am reusit sa scoatem un rezultat bun raportat la posibilitatile noastre din acest moment si ma bucur in special pentru inginerii nostri, cei care au muncit foarte mult. '' a spus fostul pilot Ferrari, adaugand: '' In ciuda rezultatului, au existat numeroase probleme cu masina, cu pneurile, cu echilibrul, acestea trebuind sa ne puna serios pe ganduri.''

In ceea ce priveste urmatoarea etapa a sezonului de Formula 1, Michael Schumacher a declarat ca o asteapta cu nerabdare, mai ales in conditiile in care circuitul de la Monaco este unul din preferatele sale, si ca spera sa obtina acolo chiar mai mult decat a reusit sa obtina in Catalunia.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1252 :: 22.17MB