No SSO cookie

Schumacher, multumit cu locul cinci obtinut la Spa

voteaza
(0/ 0)
Schumacher, multumit cu locul cinci obtinut la Spa
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Germanul Michael Schumacher s-a declarat satisfacut de locul cinci ocupat la finele unei ''curse speciale'' la Spa, mai ales in conditiile in care a luat startul de pe ultima pozitie a grilei.

 
 

Pilotul german de Formula 1 Michael Schumacher s-a declarat multumit de locul cinci ocupat la finele cursei de la Spa. Cursa belgiana a fost una speciala pentru fostul multiplu campion mondial, reprezentand aniversarea a 20 de ani in Formula 1 pentru acesta.

Week-endul incepuse insa dezastruos pentru Schumi, cel care a pierdut o roata de la masina in calificari si s-a vazut nevoit sa ia startul de pe ultimul loc pe grila. Germanul a reusit insa o cursa de recuperare perfecta si s-a clasat in final pe locul cinci, dupa ce l-a depasit inclusiv pe coechipierul sau de la Mercedes, Nico Rosberg.

'' A fost o cursa foarte palpitanta, am avut noroc ca am scapat teafar dupa un start in care zburau bucati din masini in toate directiile, dupa care strategia m-a ajutat foarte mult si am obtinut in final un rezultat de care pot sa fiu mandru. E bine ca a mers ceva pana la urma in acest week-end. '' a declarat Schumi dupa cursa de duminica.

'' Sunt foarte fericit pentru ca este o zi speciala pentru mine si pentru ca am reusit sa inchei cu bine un week-end care parea extrem de sumbru sambata. Am avut un presentiment duminica dimineata ca totul se va termina cu bine, iar sprijinul sotiei mele a fost si el foarte important. '' a mai spus fostul septuplu campion mondial.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2267 :: 22.11MB