No SSO cookie

Schumacher: Mercedes poate chiar mai mult decat atat

voteaza
(0/ 0)
Schumacher: Mercedes poate chiar mai mult decat atat
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Germanul Michael Schumacher a declarat dupa evolutia foarte reusita din cursa de la Monza ca masinile Mercedes vor fi in urmatoarele saptamani capabile chiar de lucruri mai importante decat in Italia.

 
 

Pilotul german Michael Schumacher a declarat dupa locul cinci obtinut in Marele Premiu de Formula 1 al Italiei ca Mercedes este capabila chiar de performante mai mari in 2011. Schumi a facut una din cele mai bune curse ale sale la Monza, fiind la un moment dat in carti pentru podium.

Septuplul campion mondial s-a referit si la duelul extraordinar cu Lewis Hamilton, duel care s-a intins pe durata a mai mult de 15 tururi, perioada in care britanicul nu a fost capabil sa-l depaseasca pe pilotul german. '' Lupta cu Lewis a fost foarte distractiva si m-a tinut tot timpul in priza. Suntem cunoscuti amandoi pentru ca pilotam la limita si exact asta am facut si aici, la Monza. '' a spus Schumi.

In ceea ce priveste startul, Michael Schumacher l-a numit ''ideal'', germanul ajungand la un moment dat pe locul trei, in coasta lui Fernando Alonso. In ceea ce priveste viitorul Mercedes, Schumi a fost la fel de entuziast, dar s-a ferit sa vorbeasca pe sleau despre victorii. Cu toate acestea, germanul a spus foarte clar ca are de gand sa le dea batai de cap din ce in ce mai multe pilotilor Red Bull, McLaren si Ferrari.

Cat despre coechipierul lui Schumacher, Nico Rosberg, acesta s-a declarat extrem de dezamagit de faptul ca a fost nevoit sa abandoneze atat de devreme. '' Aveam o strategie foarte buna, cred eu, iar performanta lui Michael demonstreaza ca aveam o masina foarte rapida si puternica. '' a spus cu regret pilotul german.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0652 :: 17.78MB