No SSO cookie

Schumacher: Imi doresc sa ploua

voteaza
(0/ 0)
Schumacher: Imi doresc sa ploua
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Germanul Michael Schumacher a declarat ca ploaia l-ar avantaja foarte mult in cursa de Formula 1 de duminica de la Silverstone si ca aceasta i-ar putea permite sa atace podiumul in Marea Britanie.

 
 

Pilotul de Formula 1 Michael Schumacher a declarat ca-si doreste ca Marele Premiu de la Silverstone sa se dispute in conditii de ploaie, acestea putand sa-l avantajeze pe el si echipa sa, Mercedes GP.

Schumi este de parere ca masinile Mercedes au progresat semnificativ in ultima vreme, dar ca acestea nu au inca nicio sansa la un podium in conditii normale de cursa. Pe de alta parte, ploaia face ca principalii favoriti sa nu mai aiba un avantaj atat de mare in fata echipei germane.

Parerea germanului este dublata de performantele obtinute de el si Nico Rosberg in primele sesiuni de antrenamente libere de vineri. Astfel, in prima dintre cele doua, Schumacher a fost al doilea, iar Rosberg al saselea, in timp ce in a doua, Rosberg a obtinut al doilea timp.

Fostul septuplu campion mondial a mai spus si ca se simte din ce in ce mai bine in Formula 1 si ca nu are nicio intentie de a se retrage prea curand, chiar daca nu crede ca echipa sa are mari sanse de a obtine performante importante in acest sezon.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0801 :: 17.78MB