No SSO cookie

Schumacher: E greu sa pilotezi in trei roti

voteaza
(0/ 0)
Schumacher: E greu sa pilotezi in trei roti
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Germanul Michael Schumacher a facut haz de necaz dupa calificarile Marelui Premiu de Formula 1 al Belgiei si a declarat ca este destul de dificil sa pilotezi o masina cu doar trei roti.

 
 

Fostul multiplu campion mondial Michael Schumacher a declarat dupa calificarile Marelui Premiu de Formula 1 al Belgiei ca ''este destul de dificil sa pilotezi cu doar trei roti'', facand referire la incidentul care l-a facut sa nu realizeze niciun tur in calificarile de sambata.

Schumi a adaugat plin de umor ca '' in ciuda faptului ca ar trebui sa am experienta de asa ceva, nu am reusit sa fac mai multe in trei roti''. Astfel, germanul si-a amintit de un incident similar petrecut in 1998, tot pe circuitul de la Spa-Francorchamps, incident care l-a implicat atunci si pe britanicul David Coulthard.

Pentru Michael Schumacher cursa din acest week-end ar fi trebuit sa fie una de sarbatoare, germanul aniversand douazeci de ani de la prima prezenta intr-un Grand Prix de F1. Totusi, lucrurile par departe de a iesi pe placul pilotului Mercedes, cel care va fi fortat sa ia startul duminica de pe ultima pozitie a grilei.

Supararea lui Schumacher a fost compensata totusi la Mercedes de evolutia foarte buna a coechipierului acestuia, Nico Rosberg, cel care va lua startul de pe locul cinci in cursa de duminica. '' Echipa a gandit foarte bine strategia astazi( n.r.: ieri, in calificari) si totul a iesit mai bine decat ne-am fi asteptat. '' a declarat pilotul german fericit.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1032 :: 22.16MB