No SSO cookie

Schumacher aniverseaza 20 de ani de Formula 1 la Spa

voteaza
(0/ 0)
Schumacher aniverseaza 20 de ani de Formula 1 la Spa
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pilotul german Michael Schumacher va aniversa la acest final de saptamana 20 de ani de la primul sau start intr-o cursa de Formula 1.

 
 

Septuplul campion mondial Michael Schumacher se pregateste de o cursa extrem de importanta la finele acestei saptamani. Astfel, germanul va implini cu ocazia cursei din Belgia, de pe circuitul Spa-Francorchamps, 20 de ani de la primul sau start intr-un mare premiu de Formula 1.

In data de 25 august 1991, Michael Schumacher, pe atunci in varsta de 22 de ani, debuta pentru echipa Jordan chiar la Spa. Totusi, prima cursa a germanului nu a fost deloc una nefericita, acesta fiind nevoit sa abandoneze inca din start, in ciuda faptului ca obtinuse un impresionant loc sapte in calificari.

'' E greu de crezut ca a trecut atata timp de la prima mea cursa in F1. Multe s-au schimbat in acesti 20 de ani, dar un lucru a ramas la fel: circuitul de la Spa este in continuare unul senzational. '' a declarat Schumacher, cel care a mai spus ca-si doreste un rezultat mare in aceasta saptamana pentru a putea sarbatori cum trebuie.

Michael Schumacher, in varsta de 42 de ani, este in acest moment cel mai titrat pilot din istoria Formulei 1. Germanul a pilotat pentru Jordan, Benetton, Ferrari si Mercedes si a obtinut sapte titluri mondiale, 91 de victorii de cursa, 154 de podiumuri si 68 de pole-positionuri. Cu toate acestea, Schumi nu a impresionat in ultimele doua sezoane, dupa o perioada petrecuta in afara circuitelor, nereusind inca niciun podium in 2010 si 2011.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0944 :: 22.16MB