No SSO cookie

Sam Michael va fi directorul sportiv al echipei McLaren

voteaza
(0/ 0)
Sam Michael va fi directorul sportiv al echipei McLaren
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Sam Michael, actualul director tehnic al echipei de Formula 1 Williams, va trece la McLaren din 2012, acolo unde va ocupa functia de director sportiv.

 
 

Echipa de Formula 1 McLaren Mercedes a anuntat primul ''transfer'' important pentru sezonul 2011. Nu este vorba de un pilot care sa-i inlocuiasca pe Lewis Hamilton sau pe Jenson Button, ci despre Sam Michael, directorul tehnic Williams, cel care va ocupa functia de director sportiv la McLaren.

Michael, in varsta de 40 de ani, a anuntat in urma cu putina vreme ca va parasi echipa Williams din cauza rezultatelor slabe din acest sezon ale acesteia. Australianul va mai ramane la echipa patronata de Sir Frank Williams doar pana la cursa din Singapore care va avea loc saptamana viitoare.

'' Sunt extrem de entuziasmat de pasul pe care urmeaza sa-l fac si pot spune ca a ma alatura echipei McLaren Mercedes este un vis devenit realitate pentru mine. Cunosc si respect multe dintre persoanele din conducerea echipei si ocazia de a lucra alaturi de acestia a fost unul din factorii care m-a facut sa accept aceasta pozitie. '' a declarat Sam Michael.

In ceea ce priveste responsabilitatile lui Sam Michael la McLaren, cel care a fost creierul din spatele monoposturilor Williams din ultimii sapte ani va '' juca un rol important in dezvoltarea si managerierea operatiunilor de pe circuit ale echipei'', conform unui comunicat oficial al teamului condus de Martin Whitmarsh.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0951 :: 22.16MB