No SSO cookie

Sam Bird va efectua teste la Mercedes

voteaza
(0/ 0)
Sam Bird va efectua teste la Mercedes
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Sam Bird, cel mai bun debutant din sezonul in curs de GP 2, va efectua teste alaturi de Mercedes la Abu Dhabi, dupa sfarsitul sezonului de Formula 1.

 
 
Pilotul britanic din GP2 Sam Bird a fost anuntat oficial ca unul dintre pilotii de teste ai echipei de Formula 1 Mercedes pentru sesiunile de teste post-sezon de la Abu Dhabi.

Tanarul de 23 de ani a impresionat in GP2 pe durata acestui sezon, primul pentru el in aceasta competitie, obtinand deja o victorie de etapa la Monza si aflandu-se pe pozitia a cincea in clasamentul general al pilotilor. Bird a mai efectuat o serie de teste in Formula 1, in anul 2007, pentru echipa Williams.

'' Sam s-a descurcat impresionant in GP2 in acest sezon'' a declarat si seful Mercedes, Ross Brawn, adaugand ca '' Este cel mai bine plasat debutant din clasament in acest moment, cu rezultate excelente pe durata anului. Suntem incantati ca Sam se va alatura echipei Mercedes pentru testele de luna viitoare si suntem increzatori ca va aduce echipei consistenta si raspunsurile pe care ni le dorim.''

Si presedintele diviziei de motorsport Mercedes, Norbert Haug, s-a declarat extrem de incantat de oportunitatea de a-l vedea pe tanarul Sam Bird la volanul unui monopost de Formula 1 Mercedes.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0868 :: 17.78MB