No SSO cookie

Rusia, in Marele Circ din 2014?

voteaza
(0/ 0)
Rusia, in Marele Circ din 2014?
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Formula 1 ar putea debuta la Soci, in Rusia, din anul 2014. Bernie Ecclestone si Vladimir Putin au batut palma pentru acest lucru.

 
 

Calendarul de Formula 1 este foarte aproape de a se imbogati cu un nou Mare Premiu incepand din sezonul 2014. Astfel, Rusia are sanse mari sa gazduiasca o etapa a Marelui Circ dupa ce Bernie Ecclestone a batut palma cu premierul Rusiei, Vladimir Putin.

Intelegerea nu este inca una oficiala, dar Ecclestone a declarat: “Atunci cand persoana potrivita din Rusia va semna, eu o sa semnez in ziua urmatoare”. Contractul se pare ca va fi parafat pe o perioada initiala de sapte ani, cu optiune de prelungire pentru alti cinci.
 

Marele Premiu al Rusiei ar urma sa fie gazduit de orasul Soci, acelasi care va organiza si Jocurile Olimpice de iarna din 2014. De asemenea, Rusia pare a avea sanse considerabile de a organiza si Cupa Mondiala la Fotbal din 2018, stadionul din Soci urmand a gazdui meciuri din acea competitie.
 

Singurul semn de intrebare care planeaza inca asupra subiectului gazduirii unui Grand Prix de Formula 1 de catre Rusia se refera la locul pe care acesta il va lua in calendar. Astfel, in conditiile in care Bernie Ecclestone a insistat pe ideea unui maxim de 20 de curse intr-un an competitional, iar Marele Premiu al Indiei este deja confirmat pentru anul viitor, o cursa dintre cele existente in acest moment va trebui sa fie eliminate din calendar.

Adrian Diaconescu
 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1813 :: 22.17MB