No SSO cookie

Rosberg: Nimeni n-ar putea castiga curse cu masina mea

voteaza
(0/ 0)
Rosberg: Nimeni n-ar putea castiga curse cu masina mea
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pilotul german Nico Rosberg a recunoscut ca nu se gandeste la victorii sau la podiumuri in curse, dar ca spera sa faca aceste lucruri cat mai curand, fie spre finele acestui sezon, fie la inceputul sezonului viitor.

 
 

Pilotul german de Formula 1 Nico Rosberg a admis ca nu se poate gandi in acest moment la victorii in curse, performantele de care sunt capabile masinile Mercedes fiind destul de modeste. Rosberg a adaugat totusi ca spera sa lupte la podiumuri sau la victorii spre finalul acestui sezon sau la inceputul sezonului 2012.

Rosberg se claseaza in acest moment pe locul sapte in ierarhia generala provizorie a pilotilor, in urma pilotilor de la cele trei echipe de top, Red Bull, Ferrari si McLaren. In plus, germanul nu a reusit inca sa ocupe vreun podium in acest sezon, in ciuda numeroaselor modificari de ordin tehnic operate in ultima vreme la monoposturile Mercedes.

'' Exista trei echipe in acest moment, Red Bull, Ferrari si McLaren, care sunt clar inaintea tuturor. E clar cred pentru toata lumea ca nimeni nu ar putea castiga cu masina mea in acest moment. Nu am nimic altceva de facut decat sa astept ca masina sa fie imbunatatita. Probabil ca spre sfarsitul acestui sezon sau la debutul urmatorului o sa pot sa incep sa ma gandesc la victorii de cursa, dar pana atunci nu am ce sa fac. '' a declarat dezamagit Rosberg.

In ceea ce priveste zonele in care Mercedes are nevoie de imbunatatiri in acest moment, Rosberg a fost extrem de categoric si a declarat ca totul trebuie sa fie schimbat intr-un fel sau altul. '' Motorul este in regula, dar avem mari probleme la aerodinamica, la sistemul de evacuare si nu numai. Totul trebuie imbunatatit, dar am incredere ca putem sa ajungem in varf in curand. '' si-a incheiat discursul pilotul de 26 de ani.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0785 :: 17.78MB