No SSO cookie

Red Bull: Rivalii se apropie cu pasi repezi

voteaza
(0/ 0)
Red Bull: Rivalii se apropie cu pasi repezi
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cei doi piloti ai echipei de Formula 1 Red Bull s-au declarat satisfacuti de evolutiile lor in antrenamentele de vineri din Malaezia, dar au spus si ca adversarii directi par sa se apropie cu pasi repezi de ei.

 
 
Mark Webber si Sebastian Vettel s-au declarat multumiti la capatul celor doua sesiuni de antrenamente libere desfasurate vineri pe circuitul din Malaezia, dar au spus si ca adversarii directi ai echipei Red Bull se apropie cu pasi repezi de aceasta.

Webber a obtinut cel mai rapid timp atat in prima, cat si in a doua sesiune de antrenamente, dar diferenta dintre el si urmaritori a scazut considerabil, de la peste o secunda si jumatate, dimineata, la cinci miimi de secunda, dupa-amiaza. De parte cealalta, campionul mondial en-titre nu a parut foarte preocupat de viteza, multumindu-se sa rodeze noua masina.

'' Aratam destul de bine. '' a declarat Webber, adaugand:
'' Nu putem sa punem foarte multa baza in timpi obtinuti vineri, dar este bine pentru noi ca masina este fiabila si ca ne mentinem inca in frunte si din punctul de vedere al vitezei. ''

De partea cealalta, Vettel s-a aratat chiar mai precaut decat coechipierul sau, declarand ca urmaritorii Red Bull sunt din ce in ce mai aproape de a ajunge la nivelul sau si al lui Webber. '' A fost extrem de strans in sesiunea de dupa-amiaza, asa ca o sa vedem mai multe maine si duminica si o sa ne dam seama daca suntem sau nu inca in frunte.'' a declarat campionul mondial din 2010.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1140 :: 22.17MB