No SSO cookie

Raikkonen, tot mai departe de Formula 1

voteaza
(0/ 0)
Raikkonen, tot mai departe de Formula 1
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Kimi Raikkonen este foarte aproape de a semna un contract in WRC alaturi de echipa Ford, astfel punandu-se in mare parte capat speculatiilor conform carora finlandezul ar urma sa revina in Formula 1.

 
 
Zvonurile conform carora pilotul finlandez de curse Kimi Raikkonen ar putea reveni in Formula 1 sunt din ce in ce mai departe de a deveni realitate, in conditiile in care nordicul este foarte aproape de a semna un contract in WRC alaturi de echipa Ford.

Raikkonen a evoluat timp de noua ani in Formula 1, timp in care a pilotat pentru Sauber, McLaren si Ferrari in nu mai putin de 156 de curse. Finlandezul a obtinut 18 victorii de etapa, 16 pole-positionuri si 579 de puncte, iar la finele sezonului 2007 a fost incoronat campion mondial al pilotilor. Totusi, Kimi a parasit Marele Circ in 2009, pentru o noua provocare in Campionatul Mondial de Raliuri.

Finlandezul a pilotat la Citroen in sezonul precedent din WRC, dar nu a reusit sa impresioneze, obtinand doar 25 de puncte. Acum, Raikkonen este aproape de a trece de la echipa franceza la Ford, fondurile pentru aceasta mutare parand a veni de la sponsori din Statele Unite ale Americii.

Raikkonen ar putea, in urma semnarii unei intelegeri cu Ford, sa participe la cateva etape de Nascar din America de Nord. Cei de la Citroen, pe de alta parte, au declarat ca nu doresc sa renunte la serviciile pilotului de 31 de ani si ca il asteapta pe acesta la tratative pentru semnarea unui nou contract.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0921 :: 17.78MB