No SSO cookie

Procesul dintre Force India si Lotus va incepe anul viitor

voteaza
(0/ 0)
Procesul dintre Force India si Lotus va incepe anul viitor
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Procesul intentat de Force India impotriva echipei Lotus va avea prima infatisare la Londra in data de 16 ianuarie 2012, acuzatiile fiind acelea de furt intelectual.

 
 
Procesul dintre echipele de Formula 1 Force India, Lotus si firma de inginerie aerodinamica Aerolab va avea prima infatisare de-abia in luna ianuarie a anului viitor.

Disputa a inceput spre sfarsitul anului 2009, atunci cand Force India a acuzat ca modelele folosite de Aerolab pentru Lotus in tunelele aerodinamice ale echipei lui Tony Fernandes ar fi extrem de asemanatoare cu designurile echipei indiane. Acuzatia este cu atat mai grava cu cat firma Aerolab a fost partenera Force India o buna bucata de vreme.

Pe de alta parte, si compania Aerolab a intentat un proces impotriva Force India, reclamand neplata unor datorii de pe vremea cand firma de inginerie colabora cu echipa de Formula 1 a lui Vijay Mallya.

Procesul intenta de Force India va urma sa fie sustinut incepand cu data de 16 ianuarie 2012, prima infatisare urmand a avea loc in fata Tribunalului Suprem de la Londra. Pe langa Team Lotus si Aerolab, echipa indiana de Formula 1 a citat in acest caz compania 1Malaysia, compania care detine echipa Lotus, dar si pe directorul tehnic al echipei, britanicul Mike Gascoyne.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0952 :: 17.78MB