No SSO cookie

Pirelli raspunde criticilor pilotilor

voteaza
(0/ 0)
Pirelli raspunde criticilor pilotilor
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pirelli a raspuns acuzatiilor conform carora noile pneuri se uzeaza prea repede, declarand ca acest lucru a fost una din cerintele echipelor si organizatorilor din Formula 1.

 
 
Noul furnizor de pneuri din Formula 1, compania italiana Pirelli, a contraatacat in fata acuzelor numerosilor piloti din F1 conform carora gumele s-au degradat mult prea repede in sesiunile de teste din pre-sezon.

Astfel, intr-un comunicat oficial de presa, Pirelli a dorit sa clarifice lucrurile, spunand ca rata ridicata de degradare a noilor pneuri este o caracteristica ce a fost ceruta in mod special atat de echipe, cat si de organizatorii din F1. Acest lucru a fost realizat pentru a imbunatati spectacolul oferit de monoposturile din Formula 1 si este vazut ca
'' o oportunitate pentru sport, si nicidecum o problema''.

Oficialii Pirelli au dorit sa sublinieze si faptul ca testele din pre-sezon nu s-au desfasurat in cele mai bune conditii, nici din punctul de vedere al temperaturilor si nici din cel al suprafetei circuitelor.

Declaratiile Pirelli vin la scurt timp dupa ce doua dintre cele mai importante nume dintre pilotii Formula 1, campionul mondial Sebastian Vettel si vicecampionul Fernando Alonso au acuzat noile pneuri ca '' se descompun dupa doar 15-16 tururi'' si ca '' degradarea este mai mult decat semnificativa, ceea ce inseamna ca vom avea curse cu multe opriri la boxe''.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0946 :: 17.78MB