No SSO cookie

Pilotii McLaren incep in forta antrenamentele de la Monza

voteaza
(0/ 0)
Pilotii McLaren incep in forta antrenamentele de la Monza
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Masinile McLaren au dominat prima sesiune de antrenamente de la Monza, Lewis Hamilton fiind cel mai rapid pe circuit, urmat de Jenson Button.

 
 

Britanicul Lewis Hamilton s-a impus fara probleme in prima sesiune de antrenamente libere din Italia, desfasurata vineri dimineata pe circuitul de la Monza. Hamilton a fost urmat de Jenson Button, coechipierul si conationalul sau.

Hamilton, care vine dupa un abandon la Spa, a oprit cronometrul in cel mai rapid tur al sau la 1:23,865, un timp cu aproape o secunda mai rapid decat cel al lui Jenson Button. Pilotii McLaren au fost urmati de cei de la Red Bull, Sebastian Vettel clasandu-se pe trei, iar Mark Webber pe patru, la o secunda si trei zecimi si respectiv o secunda si jumatate de lider.

Germanul Adrian Sutil a fost surpriza acestei prime sesiuni de antrenamente, ocupand locul cinci, in fata rusului Vitaly Petrov si a ibericului Fernando Alonso. Acesta a fost urmat indeaproape de coechipierul sau de la Ferrari, Felipe Massa, intr-o sesiune neobisnuit de linistita pentru scuderia italiana, in vreme ce Sergio Perez si Jaime Alguersuari au completat top ten-ul de vineri dimineata.

Problemele nu au lipsit, in ciuda faptului ca vremea a fost superba la Monza. Astfel, Karun Chandhok si Heikki Kovalainen, de la Lotus, si Jerome D'Ambrosio si Timo Glock, de la Virgin, au suferit de pe urma unor probleme tehnice si nu au reusit sa completeze numarul de tururi pe care si l-ar fi dorit.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1402 :: 17.78MB