No SSO cookie

Petrov promite sa piloteze fara greseala in Coreea de Sud

voteaza
(0/ 0)
Petrov promite sa piloteze fara greseala in Coreea de Sud
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Vitaly Petrov, pilotul rus de la Renault, este decis sa arate ca isi merita locul in Formula 1 si promite ca va face tot posibilul sa evite erorile in ultimele trei curse ale sezonului.

 
 
Vitaly Petrov, pilotul echipei de Formula 1 Renault, este hotarat sa nu comita nicio eroare in cadrul Marelui Premiu al Coreei de Sud. Atitudinea sa se datoreaza si faptului ca locul sau in viitorul sezon nu este confirmat inca si va fi hotarat in functie de evolutiile din ultimele trei curse ale sezonului in curs.

Pilotul rus s-a ciocnit de Nico Hulkenberg la startul ultimului Mare Premiu, cel din Japonia, cauzand atat abandonul sau, cat si pe cel al pilotului Williams. Din cauza acelui incident, Petrov a primit o penalizare de cinci locuri fata de pozitia pe care o va obtine in calificarile Marelui Premiu al Coreei de Sud.

In ciuda perioadei nefaste prin care trece si a sanctiunii primite, pilotul rus este increzator in sansele sale de a obtine puncte in viitoarea cursa, declarand ca o clasare in primii zece este obiectivul sau de fiecare data cand ia startul.

Vestea ca Rusia va gazdui un Mare Premiu incepand cu sezonul 2014 i-a crescut sansele lui Petrov sa ramana in Formula 1 in sezoanele viitoare. Referitor la aceasta, Vitaly Petrov a declarat: ''Sunt extrem de mandru ca tara mea a luat aceasta decizie, care va face Formula 1 si mai populara in Rusia. Aproape toti pilotii au o cursa de casa si,de aceea, sper sa pot experimenta si eu acelasi sentiment special.''

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1021 :: 22.17MB