No SSO cookie

Petrov a scapat fara rani grave dupa accidentul de la Monaco

voteaza
(0/ 0)
Petrov a scapat fara rani grave dupa accidentul de la Monaco
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Rusul Vitaly Petrov a scapat teafar si nevatamat dupa accidentul din timpul Marelui Premiu de Formula 1 al Principatului Monaco. Pilotul Renault a fost transportat de urgenta la spital dupa ce acuza dureri serioase la picioare, dar radiografiile au demonstrat ca acesta nu a suferit nicio rana serioasa.

 
 

Vitaly Petrov, pilotul echipei de Formula 1 Renault, nu a suferit nicio rana serioasa in urma accidentului de pe finalul Marelui Premiu al Principatului Monaco. Rusul a fost transportat de urgenta la spital, acolo unde s-a constatat insa ca acesta nu are niciun motiv de ingrijorare cu privire la starea sanatatii sale.

Doar sapte tururi mai ramasesera pana la finalul cursei monegasce cand Vitaly Petrov a fost implicat intr-un accident de proportii, intrand in coliziune cu unul din parapetii de protectie ai circuitului. Contactul nu s-a realizat la o viteza foarte ridicata, dar cu toate acestea unghiul in care rusul a lovit zidul l-a facut pe acesta sa acuze dureri extrem de puternice la picioare.

'' A fost un contact destul de urat si in prima instanta nu-mi puteam simti picioarele. '' a descris Petrov incidentul. '' Nu mi-am pierdut cunostinta, dar durerile au fost destul de mari si am considerat ca este mai bine sa astept echipa medicala si sa nu incerc sa ies din masina de unul singur. '' a adaugat pilotul Renault.

Vitaly Petrov s-a referit si la dezamagirea pe care i-a pricinuit-o pana la urma cursa de la Monaco, rusul aflandu-se in momentul incidentului care l-a scos de pe circuit pe o pozitie aducatoare de puncte. '' Este mare pacat, in conditiile in care puteam obtine puncte extrem de pretioasa, dar asta e situatia, acum trebuie sa privim doar inainte si sa vedem ce putem face la Montreal. '' au fost ultimele cuvinte ale tanarului pilot rus in declaratia oficiala de duminica.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0887 :: 17.78MB