No SSO cookie

Perez si Kobayashi, descalificati in Australia

voteaza
(0/ 0)
Perez si Kobayashi, descalificati in Australia
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Sergio Perez si Kamui Kobayashi au fost descalificati si si-au pierdut punctele obtinute in cursa din Australia, dupa ce masinile Sauber au incalcat doua articole ale regulamentului tehnic FIA.

 
 
Cei doi piloti ai echipei de Formula 1 Sauber, Sergio Perez si Kamui Kobayashi, au fost descalificati din Marele Premiu al Australiei, dupa ce masinile lor au incalcat reglementarile tehnice in vigoare.

Atat Perez, cat si Kobayashi reusisera evolutii foarte bune in Grand Prix-ul de la Melbourne si obtinusera clasari in puncte. Japonezul ocupase locul opt, in timp ce mexicanul, aflat la debutul sau in Marele Circ, reusise un loc sapte de senzatie, la capatul unei curse in care a facut o singura oprire la boxe, fata de doua sau trei cate au facut ceilalti piloti.

Cu toate acestea, se pare ca cei doi vor fi privati de punctele obtinute in Australia, dupa ce masinile lor au incalcat articolele 3.10.1 si 3.10.2 din regulamentul tehnic FIA. Astfel, eleronul spate este cel care ii costa pe cei de la Sauber puncte pretioase in clasamentul din F1, dupa ce acesta nu a indeplinit dimensiunile cerute de regulament.


Excluderea celor doi piloti Sauber din clasamentul final al cursei din Australia ii ajuta in principal pe pilotii Force India, Adrian Sutil si Paul di Resta, acestia ajungand pe locurile noua si zece in ierarhia de la Melbourne. Felipe Massa a urcat si el o pozitie, de pe opt pe sapte, iar Sebastien Buemi, pilotul Toro Rosso, a ajuns pe locul opt si obtine patru puncte in clasamentul Marelui Circ.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1138 :: 17.78MB