No SSO cookie

Perez: Nu voi uita niciodata aceasta cursa

voteaza
(0/ 0)
Perez: Nu voi uita niciodata aceasta cursa
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Sergio Perez a declarat, la finele Marelui Premiu de Formula 1 al Australiei, ca nu va putea sa uite niciodata debutul sau in Marele Circ, debut incheiat cu un meritoriu loc sapte.

 
 
Mexicanul Sergio Perez a declarat ca debutul sau in Formula 1 va fi unul pe care nu-l va putea uita niciodata, intreg weekendul de la Melbourne fiind unul perfect pentru el si pentru echipa sa, Sauber.

Echipa Sauber-Ferrari a fost poate surpriza etapei la Melbourne, obtinand clasari in puncte cu ambii piloti, cu toate ca Sergio Perez si Kamui Kobayashi formeaza cel mai neexperimentat duo din Formula 1 in acest moment. Astfel, Perez a reusit sa se claseze pe sapte, in timp ce coechipierul sau s-a clasat cu o pozitie mai jos.

Sergio Perez a dorit sa multumeasca in primul rand mecanicilor si inginerilor Sauber, acestia adoptand o strategie castigatoare. Astfel, tanarul pilot de doar 21 de ani a fost singurul care a reusit sa incheie cursa de pe circuitul de la Melbourne cu doar o oprire la boxe.


'' Sunt extrem de mandru de echipa mea, strategia a functionat de minune si putem sa spunem ca a fost o surpriza extrem de placuta faptul ca pneurile au rezistat atat de mult si atat de bine. ''
a declarat mexicanul extrem de fericit.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0828 :: 17.78MB