No SSO cookie

Perez: Este un moment foarte special pentru mine

voteaza
(0/ 0)
Perez: Este un moment foarte special pentru mine
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Mexicanul Sergio Perez este in al noualea cer dupa obtinerea primelor sale puncte in Formula 1 si spune ca acesta este un moment foarte special pentru el si un punct de cotitura in cariera sa.

 
 

Sergio Perez, pilotul de Formula 1 al echipei Sauber, a declarat la finele Marelui Premiu al Spaniei ca se afla intr-un moment de cotitura al carierei sale si ca nu a fost niciodata mai fericit ca acum. Tanarul mexican s-a clasat la Barcelona pe locul noua si a obtinut primele sale puncte in Marele Circ.

Perez, in varsta de doar 21 de ani, a recunoscut ca Marele Premiu de la Barcelona a fost unul extrem de dificil si de solicitant, dar a spus ca acum nu se mai gandeste la eforturile pe care a trebuit sa le depuna in cursa si ca este in al noualea cer.

'' A fost o lupta foarte dura pentru puncte, dar sunt extrem de fericit ca am reusit sa termin acolo. '' a spus Perez, care a adaugat: '' Primele mele puncte in F1 sunt ceva cu adevarat special, dar ma bucur foarte tare ca si colegul meu, Kamui, a reusit sa obtina un punct. ''

Perez a dorit sa multumeasca si oficialilor echipei sale, despre care a spus ca au ales inca o data cea mai buna strategie si ca s-au descurcat impecabil la opririle la boxe. De asemenea, mexicanul spune ca nu are de gand sa se opreasca aici si ca isi doreste sa obtina cat mai multe puncte in acest sezon.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0649 :: 17.78MB