No SSO cookie

Oficialii coreeni promit ca se vor descurca mai bine in 2011

voteaza
(0/ 0)
Oficialii coreeni promit ca se vor descurca mai bine in 2011
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Oficialii sud-coreeni au facut promisiuni in legatura cu conditiile care vor fi intalnite anul viitor la Yeongnam. Astfel, acestia si-au cerut scuze in privinta tuturor problemelor intalnite anul acesta si au declarat ca se va lucra intens la remedierea lor.

 
 
Organizatorii Marelui Premiu al Coreei de Sud, aflat la debutul in calendarul Formula 1, au promis ca vor face tot ce le sta in putinta pentru a imbunatati conditiile de cursa, circuitul si infrastructura pentru Grand Prix-ul de anul viitor.

In ciuda laudelor primite din partea comunitatii F1, organizatorii s-au confruntat si cu destule critici. Dintre acestea, majoritatea se refereau la intrarea si iesirea de la boxe, zone nefinisate din circuit, precum si absenta unor conditii de cazare decente in apropierea circuitului de la Yeongnam.

Promoterul cursei, Yung Cho Chung, a declarat ca stie ca Marele Premiu de anul viitor trebuie sa fie si poate sa fie superior din punctul de vedere al organizarii celui de anul acesta. '' Imi dau seama ca exista unele slabiciuni pe care va trebui sa le remediem pana anul viitor, dar suntem extrem de bucurosi sa facem acest lucru. Stiu ce fel de munca trebuie sa fie realizata si o vom face cu siguranta. '' a declarat transant Yung Cho Chung.

Chung s-a simtit extrem de incurajat si de reactiile primite din partea noului premier al Coreei de Sud, Kim Hwang-Sik, cel care a vizitat circuitul duminica, si s-a aratat interesat de noi investitii.

In privinta asistentei inregistrate la debutul Marelui Premiu al Coreei de Sud, estimarile se invart in jurul cifrei de 100.000 de oameni prezenti duminica, 62.000 sambata si 42.000 vineri.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0831 :: 17.78MB