No SSO cookie

Numele noului Ferrari se schimba in F150 Italia

voteaza
(0/ 0)
Numele noului Ferrari se schimba in F150 Italia
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

In urma procesului intentat de Ford impotriva echipei de Formula 1 Ferrari, italienii au decis modificarea numelui noii masini din F150 in F150 Italia pentru a inlatura orice confuzie si orice suspiciune de plagiat.

 
 
Echipa de Formula 1 Ferrari a reactionat extrem de prompt la auzul vestii ca Ford o va actiona in instanta si a schimbat numele noului monopost din F150 in F150 Italia.

Scuderia italiana a ales initial denumirea F150 pentru noua masina care va urma sa fie pilotata de Fernando Alonso si Felipe Massa pe durata sezonului 2011 de Formula 1 pentru a onora aniversarea a 150 de ani de la unificarea Italiei. Compania americana Ford insa a afirmat ca numele noului Ferrari incalca drepturile de copyright ale acestora, in conditiile in care exista o camioneta cu exact acelasi nume in productie de ani de zile.

In acest fel, Ferrari a fost fortata sa renunte la numele ales initial, lucru pe care l-au facut extrem de rapid, anuntand insa ca F150 era de fapt o abreviere de la numele gandit inca de la inceput, nume de F150 Italia.

De asemenea, echipa italiana de Formula 1 a insistat ca niciuna dintre titulaturi, nici F150, nici F150 Italia, nu va fi folosita in scopuri comerciale, ci in scopuri pur sportive, astfel Ford neavand de ce sa continue cu actiunea initiata in instanta. Un raspuns oficial Ford nu a fost inca emis, dar este asteptat in viitoarele zile.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0940 :: 17.78MB