No SSO cookie

Noul Ferrari se va numi F150 in onoarea unirii Italiei

voteaza
(0/ 0)
Noul Ferrari se va numi F150 in onoarea unirii Italiei
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Numele noului monopost al echipei de Formula 1 Ferrari va purta numele de F150 in onoarea aniversarii a 150 de ani de la unirea Italiei.

 
 
Echipa de Formula 1 Ferrari va onora aniversarea a 150 de ani de la unirea Italiei, aniversare care va avea loc anul acesta, si-si va numi noul monopost F150.

Noua masina va fi lansata oficial in dimineata zilei de vineri, inaintea primei sesiuni de teste din pre-sezon de la Valencia. Masina care va fi pilotata de Fernando Alonso si Felipe Massa va avea steagul italian mult mai scos in evidenta pe ea, tot datorita aniversarii unirii Italiei.

Luca di Montezemolo, presedintele Ferrari, a declarat in acest sens ca toti muncitorii de la scuderia italiana '' impartasesc onoarea si responsabilitatea reprezentarii tarii noastre in lume si din acest motiv, ne-am dorit sa dedicam noua masina unui eveniment atat de important pentru intreaga Italie.''

Presedintele Italiei Giorgio Napolitano a salutat initiativa Ferrari si a urat echipei italiene mult succes in sezonul de Formula 1 care urmeaza sa se deschida in Bahrain, in data de 13 martie.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1021 :: 20.66MB