No SSO cookie

Noua Hispania va fi lansata de-abia in Bahrain

voteaza
(0/ 0)
Noua Hispania va fi lansata de-abia in Bahrain
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noul monopost Hispania va fi lansat cel mai probabil doar cu o saptamana inaintea inceputului sezonului 2011, cu ocazia sesiunii de teste din Bahrain.

 
 
Narain Karthikeyan, noul pilot al echipei de Formula 1 Hispania Racing, a dezvaluit ca noua masina a echipei iberice va fi gata cel mai probabil la ultima sesiune de teste din pre-sezon, cele din Bahrain.

Dupa ce intelegerea cu Toyota pentru utilizarea masinii nipone din 2010 a cazut, HRT se va concentra pe modificare sasiului Dallara, sasiu utilzat de iberici pe parcursul sezonului, pentru adaptarea sa la noile reglementari FIA inainte de inceputul sezonului 2011, de pe 13 martie, din Bahrain.

'' O sa avem patru teste inaintea primei curse din Bahrain, primul avand loc la Valencia, al doilea la Jerez, al treilea la Barcelona, iar ultimul chiar in Bahrain, cu o saptamana inaintea dechiderii oficiale a sezonului. '' a declarat Karthikeyan, adaugand: '' Noua noastra masina nu va fi gata pentru cele trei teste din Spania, unde o sa folosim masina din 2010. ''

In privinta schimbarilor care se vor produce la noul monopost Hispania, indianul s-a declarat optimist in ceea ce priveste cutia de viteze si sistemul hidraulic oferite de Williams. De asemenea, Karthikeyan s-a referit si la viitorul sau coleg, al carui nume va fi dezvaluit '' cam intr-o saptamana''.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1263 :: 22.11MB