No SSO cookie

Motor nou pentru Barrichello in Brazilia

voteaza
(0/ 0)
Motor nou pentru Barrichello in Brazilia
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pilotul brazilian al echipei Williams, Rubens Barrichello, va concura in Grand Prixul de pe terenul sau propriu, de la Interlagos, cu un motor nou.

 
 
Rubens Barrichello va lua startul in Marele Premiu din Brazilia, de la sfarsitul acestei saptamani, cu un motor nou. Astfel, brazilianul spera sa obtina un rezultat cat mai bun in Grand Prixul sau de casa, si astfel sa-si consolideze pozitia a zecea in clasamentul general al pilotilor.

Fostul pilot Ferrari a declarat ca este constient ca intr-o cursa atat de capricioasa cum este cea a Braziliei, factorul care va conta in mod crucial in clasarea finala va fi cel al setarilor monopostului.

'' Sa gasim o gama de setari potrivita si sa obtinem un rezultat bun in calificari este extrem de important, dar nu este deloc usor sa setezi masina pentru Brazilia. Ai nevoie de o tractiune puternica si mai ales de echilibru. '' a declarat actualul pilot Williams, adaugand ca '' Masinile Williams au tendinta de a se descurca bine in Brazilia, iar, in conditiile in care am un motor nou, nu pot fi decat optimist.''

Experimentatul pilot in varsta de 38 de ani a mai facut referire si la caracteristicile circuitului, considerandu-l unul dintre cele mai spectaculoase din calendarul actual Formula 1.


Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1023 :: 22.11MB