No SSO cookie

Mercedes isi intareste echipa tehnica

voteaza
(0/ 0)
Mercedes isi intareste echipa tehnica
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Aldo Costa si Geoff Willis, fostii directori tehnici de la Ferrari si Hispania, vor intari echipa tehnica a teamului de Formula 1 Mercedes GP incepand cu sfarsitul acestui an.

 
 

Echipa de Formula 1 Mercedes GP isi va intari conducerea tehnica in viitorul apropiat, dupa cooptarea a doi ingineri cu experienta in ''Marele Circ''. Aldo Costa si Geoff Willis, fosti angajati ai echipelor Ferrari si Hispania, vor trece la echipa germana si vor lucra sub coordonarea lui Ross Brawn.

Costa, in varsta de 50 de ani, s-a nascut la Parma, in Italia, si si-a inceput cariera in F1 in 1988 la Minardi. In 1995, a fost cooptat de Ferrari, acolo unde a ramas pana in luna iulie a acestui an, ocupand pe rand functiile de asistent al designerului sef, designer sef si director tehnic.

Geoff Willis, in varsta de 52 de ani, are o carte de vizita la fel de impresionanta ca viitorul sau coleg, indeplinind functia de director tehnic la Red Bull Racing intre 2007 si 2009 si la Hispania, intre martie 2010 si septembrie 2011. Daca fostul inginer tehnic Ferrari si-a reziliat intelegerea cu echipa italiana de comun acord, Willis si-a inaintat demisia de la HRT din cauza lipsei de sprijin financiar pentru realizarea unei masini competitive in 2012.

Costa si Willis se vor subordona la Mercedes nord-irlandezului Bob Bell, iar activitatea tuturor celor trei va fi coordonata de managerul Ross Brawn. Italianul se va ocupa de designul si dezvoltarea noii masini a echipei germane, in vreme ce Willis va fi responsabilul cu partea aerodinamica, dar si cu simularile si dinamica vehiculelor Mercedes.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0621 :: 17.78MB