No SSO cookie

McLaren domina sesiunea a doua de antrenamente din Coreea de Sud

voteaza
(0/ 0)
McLaren domina sesiunea a doua de antrenamente din Coreea de Sud
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pilotii echipei McLaren Mercedes au dominat clar sesiunea a doua de antrenamente libere din Coreea de Sud, Lewis Hamilton obtinand cel mai bun timp, iar Jenson Button pe cel de-al doilea.

 
 

Dupa o prima sesiune de antrenamente in care multi piloti nu au reusit sa efecteze niciun tur sau foarte putine tururi, a doua sesiune din Coreea de Sud a fost mult mai aglomerata. Desfasurata tot in conditii atmosferice dificile, aceasta sesiune a fost dominata de pilotii McLaren, care au obtinut primele doua locuri.

Lewis Hamilton a fost cel mai rapid, cu un timp de 1:50,828, fiind urmat de Jenson Button la aproximativ o zecime de secunda. Pe trei s-a clasat Sebastian Vettel, la aproape doua secunde de cei doi piloti McLaren, in vreme ce pe patru si cinci s-au clasat Fernando Alonso si Mark Webber.

Pilotii Toro Rosso au evoluat si ei bine, Jaime Alguersuari ocupand locul sase, iar Sebastien Buemi clasandu-se pe noua, in vreme ce Felipe Massa, Nico Rosberg si Paul di Resta au ocupat locurile sapte, opt si respectiv zece.

Antrenamentele nu au fost lipsite de incidente, foarte multi piloti pierzand controlul monoposturilor intr-un moment sau altul. Dintre acestia, germanul Nico Rosberg a iesit cel mai sifonat, masina sa pierzandu-si eleronul fata in urma unui contact cu monopostul lui Jaime Alguersuari.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0991 :: 17.78MB