No SSO cookie

Mateschitz asigura ca dream-teamul de la Red Bull va ramane intact

voteaza
(0/ 0)
Mateschitz asigura ca dream-teamul de la Red Bull va ramane intact
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Proprietarul echipei Red Bull, Dietrich Mateschitz, a declarat ca nu exista nici cea mai mica sansa ca Mark Webber sa paraseasca echipa, astfel ca si in 2011 Red Bull va alinia la start duo-ul Vettel-Webber.

 
 
In urma speculatiilor si zvonurilor din ultimul timp care-l dadeau pe Mark Webber plecat de la Red Bull dupa ce a pierdut titlul mondial in fata coechipierului sau Sebastian Vettel, proprietarul echipei, Dietrich Mateschitz, a dat asigurari ca echipa de vis formata din Vettel si Webber va ramane intacta si pentru sezonul 2011.

'' Bineinteles ca Mark va ramane, nu exista niciun dubiu in aceasta privinta. '' a declarat Mateschitz, adaugand ca: '' Nu cred ca a existat cineva de la noi care sa nu fi fost ofertat de cel putin o alta echipa. Cu toate astea, nu stiu pe nimeni sa fii acceptat o alta oferta. Nimeni nu s-a lasat si nu se va lasa tentat. ''

Pe de alta parte, Webber a declarat imediat dupa ultima cursa a sezonului ca are de gand sa lupte si mai indarjit anul viitor pentru titlu si si-a avertizat coechipierul sa nu se culce pe o ureche dupa izbanda de anul acesta. Referitor la succesul lui Vetel din sezonul 2010, australianul a fost extrem de fair-play, declarand ca Vettel a meritat pe deplin sa devina campion mondial.


Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1203 :: 22.17MB