No SSO cookie

Mateschitz: Rivalitatea dintre piloti va continua

voteaza
(0/ 0)
Mateschitz: Rivalitatea dintre piloti va continua
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Seful campioanei din Formula 1 Red Bull, austriacul Dietrich Mateschitz, a declarat ca se asteapta la o noua lupta dusa pana la extrem intre Sebastian Vettel si Mark Webber in 2011, cei doi avand permisiunea de a se bate pe circuit in ce fel cred de cuviinta.

 
 
Dietrich Mateschitz, seful echipei de Formula 1 Red Bull Racing, a declarat ca se asteapta ca pilotii sai, Sebastian Vettel si Mark Webber, sa se lupte din nou la baioneta in sezonul 2011, asa cum au facut-o si in 2010, cand Vettel s-a impus in ultima etapa a campionatului.

Mateschitz crede ca rivalitatea dintre cei doi va fi cel putin la fel de intensa ca anul trecut si subliniaza ca acestora li s-a dat inca o data permisiunea de a se lupta unul impotriva celuilalt pe circuit asa cum vor crede de cuviinta.

Boss-ul Red Bull a spus ca are mare incredere in capacitatile australianului Mark Webber de a lupta pentru titlul mondial si a respins speculatiile conform carora acesta s-ar putea retrage la finele sezonului 2011. '' De ce ar face-o? Are un trup de otel si este in cea mai buna forma din punct de vedere mental. '' a spus Mateschitz despre pilotul de 34 de ani.


Austriacul a mai spus ca lupta pentru titlurile mondiale in sezonul 2011 va fi una foarte echilibrata, dar ca cel mai probabil pentru Red Bull va fi mai greu sa-si pastreze campionatele decat a fost sa si le adjudece.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0759 :: 17.78MB