No SSO cookie

Massa: Rezultatele de vineri sunt relative

voteaza
(0/ 0)
Massa: Rezultatele de vineri sunt relative
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Brazilianul Felipe Massa nu s-a declarat entuziasmat de rezultatele din antrenamentele de vineri din India si a spus ca va fi dificil pentru el sa se lupte pentru primele locuri in cursa de duminica.

 
 

Felipe Massa, pilotul de Formula 1 al echipei Ferrari, a declarat ca rezultatele din antrenamentele indiene de vineri sunt relative si ca acestea nu trebuie considerate indicatori reali ai favoritilor pentru cursa de duminica.

Brazilianul, care a reusit cel mai bun timp in sesiunea a doua de antrenamente libere de vineri, a recunoscut ca cel mai probabil nu se va mai intalni cu aceasta situatie in calificari sau in cursa. '' E frumos sa fii pe primul loc la finele unei zile de munca, dar trebuie sa fim sinceri si sa recunoastem ca aceste rezultate nu inseamna mare lucru. '' a declarat Massa.

'' Ar fi extraordinar sa continuam week-endul in aceasta nota si sa ma clasez din nou pe primul loc si sambata si duminica, dar este greu sa se intample acest lucru. '' a mai spus pilotul secund al echipei Ferrari, cel care a declarat si ca circuitul indian este unul care il favorizeaza, permitand depasirile si punand in valoare un stil de pilotaj agresiv.

In ceea ce priveste minusurile zilei de vineri, Felipe Massa a declarat ca nu este foarte multumit de pneurile hard, cele care au dat batai de cap echipei Ferrari de mai multe ori in acest sezon. De data aceasta, brazilianul este de parere insa ca problema nu este la scuderia italiana, ci la furnizorul de pneuri Pirelli, care ar fi putut merge pe ''mana'' gumelor de tip soft si mediu.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0831 :: 17.78MB