No SSO cookie

Massa, cel mai rapid in sesiunea a doua de antrenamente de la Silverstone

voteaza
(0/ 0)
Massa, cel mai rapid in sesiunea a doua de antrenamente de la Silverstone
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Ploaia a dominat si cea de-a doua sesiune de antrenamente libere de la Silverstone, Felipe Massa impunandu-se in ultimele minute.

 
 

Brazilianul Felipe Massa a reusit sa obtina cel mai rapid timp al celei de-a doua sesiuni de antrenamente libere de la Silverstone, sesiunea fiind insa dominata de ploaie. Pilotul Ferrari a fost urmat de Nico Rosberg si de Kamui Kobayashi.

Din cele 90 de minute ale sesiunii de vineri dupa-amiaza, doar in aproximativ 30 s-a alergat sustinut, cei mai buni timpi fiind obtinuti in chiar ultimele minute, atunci cand pista se uscase in sfarsit. In aceste conditii, ierarhiile au fost rasturnate, iar multi dintre pilotii de frunte s-au regasit in partea a doua a clasamentului.

Cu toate acestea, timpul lui Felipe Massa, combinat cu evolutia buna a lui Alonso din primele antrenamente, pot fi indicatori ai formei bune a masinilor Ferrari din acest week-end. De asemenea, se anunta o cursa interesanta si pentru Mercedes, performanta lui Schumacher de dimineata fiind dublata de o evolutie buna a lui Nico Rosberg dupa-amiaza.

Pilotii McLaren au reusit si ei clasari decente in final, Hamilton obtinand al patrulea si Button al cincilea timp, nu acelasi lucru putand fi insa spus si de Fernando Alonso sau pilotii Red Bull. Astfel, ibericul s-a clasat pe 15, Mark Webber pe 14, iar Sebastian Vettel pe 18.

Cea de-a treia si ultima sesiune de antremante libere, care va avea loc sambata dimineata la Silverstone, se anunta insa cea mai edificatoare in privinta performantelor masinilor din acest week-end, prognoza meteo anuntand incetarea ploilor in Anglia.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0837 :: 22.11MB