No SSO cookie

Marlboro, aproape de prelungirea contractului cu Ferrari

voteaza
(0/ 0)
Marlboro, aproape de prelungirea contractului cu Ferrari
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Marlboro, unul dintre sponsorii principali ai echipei de Formula 1 Ferrari, doreste sa continue parteneriatul cu scuderia italiana, parteneriat care urma sa se incheie la finele sezonului 2011 si care ar putea fi prelungit pana in 2014.

 
 
Compania producatoare de tigari Marlboro este foarte aproape de a-si prelungi contractul de sponsorizare cu echipa de Formula 1 Ferrari. De asemenea, firma americana isi propune sa prelungeasca si acordul cu echipa Ducati din Moto GP, ambele contracte urmand sa expire la capatul sezonului 2011.

Marlboro doreste prelungirea ambelor acorduri pana in 2014, iar noua intelegere cu Ferrari ar putea fi anuntata in mod oficial chiar de la lansarea noii masini a scuderiei, care va avea loc la Maranello in data de 28 ianuarie.

Noua intelegere vine in ciuda eforturilor inlaturarii parteneriatelor dintre echipele sportive si companiile producatoare de tutun, multe tari organizatoare ale marilor premii de Formula 1 interzicand afisarea logourilor acestora.

'' Nu vedem niciun obstacol in calea prelungirii contractului. '' a declarat purtatorul de cuvant al companiei Philip Morris, compania mama a firmei Marlboro, adaugand: '' Relatia noastra cu Ferrari este un parteneriat adevarat, construit in 20 de ani de sprijin constant reciproc. ''

De partea cealalta, oficialii Ferrari nu au dorit sa se pronunte in privinta momentului semnarii unui nou contract cu Marlboro, dar au lasat sa se inteleaga ca nu sunt motive pentru care parteneriatul sa nu fie extins.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1096 :: 22.15MB