No SSO cookie

Mark Webber s-ar putea retrage din Formula 1 la sfarsitul lui 2011

voteaza
(0/ 0)
Mark Webber s-ar putea retrage din Formula 1 la sfarsitul lui 2011
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pilotul australian de la Red Bull, Mark Webber, a anuntat ca la sfarsitul contractului sau cu actuala echipa se gandeste sa se retraga din Marele Circ.

 
 

Actualul lider al clasamentului mondial din Formula 1, Mark Webber, a declarat ca se gandeste la retragerea din Marele Circ la finele contractului sau cu Red Bull. Pilotul australian are un contract cu echipa Red Bull pana la sfarsitul sezonului competitional 2011.

Webber a declarat ca viata nu reprezinta doar Formula1. Pilotul Red Bull spune ca ar putea sa se dedice escaladarilor montane, fiind cunoscut ca un impatimit al sporturilor extreme. In plus, Mark webber doreste sa se intoarca in tara sa natala, Australia.


Obiectivul principal al lui Webber este sa castige titlul mondial in acest sezon din Formula1, unde are mari sanse in contextul in care conduce clasamentul general.

Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0843 :: 17.78MB