No SSO cookie

Marele Premiu de la Nurburgring ar putea ramane in F1 si dupa 2011

voteaza
(0/ 0)
Marele Premiu de la Nurburgring ar putea ramane in F1 si dupa 2011
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Circuitul de la Nurburgring, din Germania, ar putea gazdui etape de Formula 1 si dupa anul 2011, in ciuda problemelor financiare cu care s-au confruntat organizatorii in ultimii ani.

 
 
Organizatorii Marelui Premiu al Germaniei au declarat ca spera ca, si dupa anul 2011, circuitul de la Nurburgring sa aiba loc in calendarul Formula 1.

Contractul actual va expira in anul 2011, dar directorul general al Nurburgring Automotive, Joerg Lindtner, a declarat ca spera sa demareze negocierile cu Bernie Ecclestone pentru prelungirea intelegerii cat de curand.

'' Credem ca Formula 1 ne poate aduce avantaje din punct de vedere economic si de asta vrem sa ramana aici cat mai mult timp. '' a declarat Lindtner.

Germania a avut mari dificultati financiare in ultimii ani, ajungandu-se chiar la imposibilitatea organizarii Grand Prix-ului din 2007 la Nurburgring.
Astfel s-a ajuns la un compromis, germanii ramanand in acest moment cu o singura cursa, si nu doua ca pana acum cativa ani, circuitele de la Hockenheim si de la Nurburgring gazduind-o alternativ.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1556 :: 19.27MB