No SSO cookie

Marele Premiu al Rusiei ar putea fi amanat

voteaza
(0/ 0)
Marele Premiu al Rusiei ar putea fi amanat
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Marele Premiu de Formula 1 al Rusiei, care ar trebui sa debuteze in 2014 la Soci, ar putea fi amanat cu un an, daca se va hotari ca organizarea lui pune in pericol buna desfasurare a Jocurilor Olimpice de Iarna din 2014.

 
 
Comitetul Olimpic International a anuntat ca ar putea dispune amanarea organizarii primului mare premiu al Rusiei, care ar urma sa aiba loc in 2014 la Soci, daca se va considera ca ar putea perturba in vreun fel buna organizare a Jocurilor Olimpice de Iarna, care vor avea loc tot in 2014 si tot la Soci.

Astfel, daca CIO va decide ca organizarea unei curse de Formula 1 ar deranja realizarea constructiilor si a pregatirilor pentru Jocurile Olimpice, Marele Premiu al Rusiei va debuta de-abia din sezonul 2015.

Se pare ca organizatorii din Rusia ai Marelui Premiu de la Soci nu se vor putea impotrivi unei eventuale decizii CIO, in conditiile in care, conform declaratiilor lui Gilbert Felli, director executiv al evenimentului olimpic, ar exista o clauza in contract care permite amanarea cu un an a evenimentului de F1.

In aceste conditii, este de asteptat ca organizatorii sa prezinte garantii prin care se angajeaza sa finalizeze lucrarile la circuitul din Soci inca din 2013, iar in caz contrar, Comitetul Olimpic International isi va pune cel mai probabil in aplicare planurile.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0929 :: 17.78MB