No SSO cookie

Lotus va incepe sezonul 2011 fara KERS

voteaza
(0/ 0)
Lotus va incepe sezonul 2011 fara KERS
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Echipa de Formula 1 Lotus nu va utiliza de la inceputul sezonului 2011 sistemul KERS, urmand sa-l implementeze pe parcursul anului, in conditiile in care va fi bine pus la punct.

 
 
Oficialii echipei de Formula 1 Lotus au confirmat ca nu vor folosi Sistemul de Resurse Kinetice de Energie( KERS) din startul sezonului 2011, in conditiile in care acesta este prea costisitor si nu este inca bine pus la punct.

Patronul echipei, Tony Fernandes, declarase inca din luna mai ca exista sanse bune ca acest sistem sa nu fie implementat inca, iar directorul tehnic Mike Gascoyne a confirmat ca noua masina Lotus va incorpora doar unul dintre noile dispozitive tehnice aprobate de FIA. Astfel, mecanicii si inginerii Lotus au optat pentru eleronul spate ajustabil, in timp ce KERS-ul a fost lasat deocamdata la o parte.


Totusi, Gascoyne a insistat ca sistemul KERS va fi pana la urma implementat si la Lotus, cel mai probabil pe durata sezonului 2011 si ca motivul pentru care nu vor incepe cu acesta este dorinta de a-l avea bine pus la punct si pregatit.

Dispozitivul KERS va oferi masinilor care-l vor folosi viteze de top mai bune in liniile drepte. Totusi, acesta are si anumite aspecte negative, fiind extrem de costisitor si adaugand greutate considerabila sasiului.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0806 :: 17.78MB