No SSO cookie

Lotus va adopta motoare Renault in Formula 1

voteaza
(0/ 0)
Lotus va adopta motoare Renault in Formula 1
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Echipa de Formula 1 Lotus va renunta din sezonul viitor la motoarele Cosworth in favoarea celor produse de Renault. Constructorul britanic va adopta si numele vechi al echipei - Team Lotus - acolo unde s-au remarcat Nigel Mansell, Ayrton Senna sau Nelson Piquet.

 
 

Lotus, Hispania Racing si Virgin sunt echipele debutante in Formula 1 in acest sezon. Din pacate pentru ele, niciuna nu a reusit sa obtina vreun punct pana in prezent. Lotus, spre deosebire de candidatele sale la “retrogradare”, a reusit sa termine puncte si se poate lauda cu terminarea unor curse.

Insa, pentru britanici performantele nu sunt de ajuns si vor mult mai mult de la urmatorul sezon din Formula 1. Pentru acest lucru, Lotus va realiza o serie de schimbari la monoposturile cu care vor concura in 2011.

Cea mai importanta dintre acestea este renuntarea la motoarele Cosworth si adoptarea motoarelor Renault. Motoarele Renault, care echipeaza si masinile Red Bull, printre altele, s-au dovedit mult mai bune si mai fiabile decat cele Cosworth.


De asemenea, si numele echipei poate fi schimbat din Lotus Racing in Team Lotus, numele vechi al echipei de Formula 1 pe la care au trecut piloti ca Jim Clark, Graham Hill, Stirling Moss, Emerson Fittipaldi, Mario Andretti, Nigel Mansell, Ayrton Senna sau Nelson Piquet.

Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1100 :: 22.11MB