No SSO cookie

Loeb refuza Formula 1

voteaza
(0/ 0)
Loeb refuza Formula 1
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Francezul Sebastien Loeb s-a declarat neinteresat de o trecere din WRC in Formula 1, motivand ca varsta si lipsa de experienta in Marele Circ l-ar impiedica sa concureze cu succes acolo.

 
 
Sebastien Loeb, detinator a sapte titluri in Campionatul Mondial de Raliuri, a declarat ca nu se gandeste sa participe in Formula 1 nici acum, nici in viitor.

Pilotul francez a fost aproape de a concura pentru echipa Toro Rosso in Marele Premiu de Formula 1 de la Abu Dhabi, din 2009, insa Federatia Internationala de Automobilism a refuzat sa-i acorde licenta de pilot F1, din cauza lipsei de experienta in aceasta competitie.

'' Formula 1 este un capitol incheiat pentru mine.'' a declarat Loeb, adaugand: '' Daca mi s-ar ivi ocazia sa pilotez pentru distractie, da, m-ar interesa, dar nu cred ca voi participa vreodata intr-o cursa oficiala.''

Sebastien Loeb s-a referit si la aspectul varstei sale inaintate, spunand ca este imposibil ca la 36 de ani sa faci o asemenea trecere si sa te poti bate de la egal la egal cu tinerii piloti de 20 de ani. In acest sens, francezul l-a dat exemplu pe finlandezul Kimi Raikkonen, care a facut pasul invers, trecand din Formula 1 in WRC si nu a reusit sa se adapteze, chiar daca este cu cativa ani mai tanar decat Loeb.


Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1127 :: 22.16MB