No SSO cookie

LIVE, duminica, ora 15:00: MP de Formula 1 al Italiei

voteaza
(0/ 0)
LIVE, duminica, ora 15:00: MP de Formula 1 al Italiei
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Masini.ro va ofera duminica, incepand cu ora 15:00, transmisiunea directa a Marelui Premiu al Italiei, a 13-a etapa a sezonului 2011 de Formula 1.

 
 

Asa cum probabil v-ati obisnuit, siteul masini.ro transmite in direct a treisprezecea etapa a sezonului 2011 de Formula 1. Duminica 11 septembrie, incepand cu ora 15:00, veti fi tinuti conectati cu toate evenimentele care se petrec pe circuitul de la Monza in Marele Premiu al Italiei.

Cu toate ca actualul campionat nu mai are practic nicio miza reala la varful clasamentului, Sebastian Vettel si Red Bull cucerind deja in proportie de 90 la suta titlurile mondiale la piloti si constructori, cursa de la Monza va fi una cu siguranta incinsa.

Vettel va pleca bineinteles de pe prima pozitie a grilei de start, dar germanul nu este chiar foarte bine plasat, in conditiile in care cei doi piloti McLaren, Lewis Hamilton si Jenson Button, vor fi chiar in spatele lui. Nu este de neglijat in ecuatia primelor locuri nici Fernando Alonso, cel care are orgoliul Ferrari de aparat pe circuitul de casa de la Monza.

Ibericul va pleca de pe locul patru, urmat indeaproape de Mark Webber, cel care nu a reusit sa obtina inca nicio victorie in acest sezon de Formula 1. Linia a treia a grilei de start este completata de Felipe Massa, in vreme ce din linia a patra vor lua startul Vitaly Petrov si Michael Schumacher.

Fiti asadar alaturi de masini.ro inca de la turul de incalzire dinaintea cursei si pana la finele Marelui Premiu al Italiei si nu uitati sa folositi butonul de refresh al browserului dumneavoastra sau tasta F5 pentru a putea vizualiza ultimele actualizari ale evenimentelor cursei.

14:52 Vremea este superba la Monza, acolo unde sansele de ploaie sunt zero. Totusi, temperatura la nivelul circuitului este una putin cam prea ridicata.

14:53 Marele Premiu al Italiei va fi unul probabil plin de depasiri, in conditiile in care vor exista doua zone de activare a sistemului DRS. Nicio alta cursa din acest an nu a beneficiat de mai multe zone de DRS.

14:59 In afara primilor patru este de urmarit Nico Rosberg, cel care a efectuat calificarile cu pneuri dure si va avea la dispozitie in cursa doua seturi proaspete de pneuri soft.

15:00 Vettel conduce plutonul in turul de incalzire dinaintea startului.

15:01 Senna, Sutil, Perez, Kobayashi si Rosberg vor incepe cu pneuri medii, in vreme ce restul pilotilor incep cu pneuri soft.

15:03 Incepe cursa italiana. Alonso reuseste un start exceptional si urca pe primul loc, Vettel este pe doi, iar Schumacher a urcat pe trei.

15:05 Haos in partea a doua a plutonului si avem deja masina de siguranta. Petrov, Rosberg si Liuzzi au masinile avariate.

15:06 Ordinea dupa un tur: 1. Alonso 2. Vettel 3. Schumacher 4. Hamilton 5. Massa 6. Button 7. Webber 8. Di Resta 9. Maldonado 10. Perez

15:07 Petrov, Rosberg si Liuzzi au abandonat deja, iar Ricciardo este aproape sa faca acelasi lucru. Si Kobayashi, D'Ambrosio si Barrichello au iesit sifonati din incidentele de la start si au fost nevoiti sa faca deja o oprire la boxe.

15:09 Hamilton este pana la urma pe locul trei, iar Schumacher este pe patru. Safety car-ul va iesi in curand de pe circuit.

15:10 Jerome D'Ambrosio si Daniel Ricciardo au abandonat si ei in mod oficial.

15:11 Safety car-ul a iesit de pe circuit, iar Schumacher a urcat deja pe trei, in fata lui Hamilton. Alonso si Vettel se lupta la baioneta pentru pozitia de lider, pozitie in care ramane momentan ibericul.

15:12 Webber intra in masina lui Massa, iar ambele monoposturi sunt serios avariate. Intre timp, Vettel ataca extraordinar si revine pe primul loc.

15:13 Mark Webber a abandonat, in vreme ce Massa a ramas in cursa, dar a coborat pe zece. La varf, Schumacher il ataca pe Alonso, dar spaniolul rezista deocamdata.

15:15 Felipe Massa reuseste doua depasiri spectaculoase si urca pana pe locul opt. Se pare ca masina brazilianului nu este avariata dupa contactul cu Webber de mai devreme.

15:17 Vettel zboara pur si simplu pe circuit si are un avantaj de trei secunde si jumatate in fata lui Alonso.

15:18 Felipe Massa a ajuns pe sapte, in vreme ce Lewis Hamilton il ataca pe Michael Schumacher. Germanul se apara eroic si ramane momentan pe trei.

15:19 Vettel se detaseaza in frunte la peste cinci secunde, in vreme ce Felipe Massa trece si de Maldonado si urca pe sapte.

15:20 Ordinea dupa 10 tururi: 1. Vettel 2. Alonso 3. Schumacher 4. Hamilton 5. Button 6. Massa 7. Maldonado 8. Perez 9. Di Resta 10. Alguersuari

15:22 Germanul Adrian Sutil ridica numarul abandonurilor la sapte.

15:24 Lewis Hamilton il depaseste in sfarsit pe Michael Schumacher si urca pe locul trei. Schumi revine insa extraordinar si isi recupereaza pozitia rapid.

15:25 Button s-a apropiat foarte mult de Hamilton, iar lupta pentru locul trei se da acum in trei oameni.

15:27 Schumacher continua sa reziste in fata celor doua masini McLaren, in vreme ce Vettel s-a distantat deja la noua secunde in fata lui Alonso.

15:29 Button profita de atacurile ratate ale lui Hamilton in fata lui Schumacher si urca pe locul patru, in spatele germanului.

15:30 Button trece si de Schumacher, iar germanul intra pentru prima data la boxe.

15:31 Jenson Button opreste si el la boxe dupa 17 tururi din cursa italiana.

15:32 Button a revenit in cursa mult inaintea lui Schumacher. Ambii piloti s-au echipat cu pneuri soft.

15:33 Lewis Hamilton face si el primul pit-stop si iese in spatele lui Button si Schumacher.

15:34 Alguersuari urca doua locuri pana pe sapte, in vreme ce Alonso opreste si el la boxe.

15:35 Vettel opreste la boxe pentru prima oara, in vreme ce Schumacher rezista cu greu in fata lui Hamilton.

15:36 Schumacher ar putea fi penalizat pentru manevrele excesiv de defensive de care a uzat pentru a rezista in fata lui Hamilton.

15:38 Felipe Massa este ultimul pilot important care opreste la boxe. Toti pilotii par sa se indrepte spre o strategie cu doua opriri.

15:41 Ordinea dupa 23 de tururi: 1. Vettel 2. Alonso 3. Button 4. Schumacher 5. Hamilton 6. Perez 7. Massa 8. Di Resta 9. Alguersuari 10. Maldonado( Sergio Perez nu a oprit inca la boxe)

15:42 Kamui Kobayashi abandoneaza si el, iar numarul pilotilor ramasi in cursa scade la 16.

15:43 Ne apropiem de jumatatea cursei si Vettel are peste 12 secunde in fata locului secund. Sergio Perez ramane fara oprire la boxe si pare sa se indrepte spre o strategie-soc cu un singur pit-stop.

15:44 Buemi urca pe zece, iar Button se apropie amenintator de locul doi ocupat de Fernando Alonso.

15:45 Hamilton nu reuseste inca sa-l depaseasca pe Schumacher si ajunge la 22 de secunde de primul loc ocupat de Vettel.

15:46 Lewis Hamilton trece in sfarsit de Schumacher si urca pe locul patru.

15:48 Button il ataca in valuri pe Alonso pentru locul doi, dar ibericul rezista.

15:51 Lucrurile s-au mai linistit pe circuitul de la Monza si toata lumea pare sa astepte a doua oprire la boxe( sau prima, in cazul lui Perez).

15:52 Alguersuari trece de Paul di Resta si urca pe opt, in vreme ce Bruno Senna reuseste o depasire in fata lui Pastor Maldonado si urca pe 11.

15:55 Jenson Button opreste la boxe pentru a doua oara, in vreme ce Vettel mareste avantajul din frunte la peste 15 secunde.

15:56 Fernando Alonso face al doilea pit-stop, in acelasi timp cu Lewis Hamilton.

15:57 Sebastian Vettel opreste si el la boxe pentru a doua si ultima oara, in vreme ce Sergio Perez ridica numarul de abandonuri de astazi la noua.

15:59 Jenson Button il depaseste pe Fernando Alonso. Spaniolul nu se simte deloc bine pe pneurile medii Ferrari.

16:01 Schumacher opreste la boxe pentru a doua oara si iese in spatele lui Lewis Hamilton.

16:03 Vettel pare sa se indrepte spre o noua victorie lejera, germanul avand in acest moment 16 secunde avans fata de Button. Alonso pare sa se fi acomodat cu pneurile medii si este chiar in spatele britanicului.

16:05 Ordinea dupa 40 de tururi: 1. Vettel 2. Button 3. Alonso 4. Massa 5. Hamilton 6. Schumacher 7. Alguersuari 8. Buemi 9. Senna 10. Di Resta( Massa, Alguersuari si Buemi cu o singura oprire la boxe)

16:07 Massa, Buemi si Senna opresc in acelasi timp la boxe, in vreme ce Alguersuari ramane singurul pilot cu un pit-stop pana acum.

16:08 Alguersuari opreste si el si, cu zece tururi inainte de final, lucrurile par sa se fi clarificat la varf.

16:10 Hamilton este cel mai rapid in acest moment si se apropie la sase secunde de Fernando Alonso. Lupta pentru locul opt pare si ea foarte echilibrata, cu Di Resta, Buemi si Senna despartiti de doar patru secunde.

16:13 Hamilton se apropie la cinci secunde de Alonso, in vreme ce Senna, cu pneuri soft, il ataca in valuri pe Buemi pentru locul noua.

16:16 Senna trece de Buemi si urca pe noua. Urmatoarea tinta pentru brazilian este Di Resta, care are patru secunde si jumatate avans in fata pilotului Renault.

16:17 Ordinea cu 5 tururi inainte de final: 1. Vettel 2. Button 3. Alonso 4. Hamilton 5. Schumacher 6. Massa 7. Alguersuari 8. Di Resta 9. Senna 10. Buemi

16:19 Vom avea o lupta foarte interesanta la locul trei pe final, in conditile in care Hamilton mai are mai putin de trei secunde pana la Alonso.

16:21 Au mai ramas doar doua tururi pana la final, iar Hamilton este la doua secunde in spatele lui Alonso.

16:23 Intram in ultimul tur, iar Hamilton este foarte aproape de Alonso. Totusi, este greu de crezut ca britanicul va avea timp sa-l atace pe iberic.

16:24 Final de cursa la Monza. Vettel castiga la pas inca o data, Button incheie pe doi, iar Alonso rezista in fata lui Hamilton si prinde ultimul loc pe podium.

Clasament final MP Italia:

1. Sebastian Vettel( Red Bull)

2. Jenson Button( McLaren)

3. Fernando Alonso( Ferrari)

4. Lewis Hamilton( McLaren)

5. Michael Schumacher( Mercedes)

6. Felipe Massa( Ferrari)

7. Jaime Alguersuari( Toro Rosso)

8. Paul di Resta( Force India)

9. Bruno Senna( Renault)

10. Sebastien Buemi( Toro Rosso)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1251 :: 22.18MB