No SSO cookie

Lewis Hamilton va pleca din pole-position in Coreea de Sud

voteaza
(0/ 0)
Lewis Hamilton va pleca din pole-position in Coreea de Sud
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Britanicul Lewis Hamilton va pleca din pole-position pentru prima data in acest sezon. Pilotul McLaren a obtinut cel mai bun timp al calificarilor din Coreea de Sud si va fi urmat pe grila de start de Sebastian Vettel si Jenson Button.

 
 

Lewis Hamilton, pilotul de Formula 1 al echipei McLaren Mercedes, a obtinut cel mai bun timp al calificarilor de sambata din Coreea de Sud si urmeaza sa plece pentru prima data in acest sezon din pole-position. Hamilton va fi urmat la startul cursei de duminica dimineata de germanul Sebastian Vettel si de celalalt pilot al echipei McLaren, Jenson Button.

Hamilton a dominat calificarile de sambata de la un capat la altul, impunandu-se pana la urma destul de detasat. Astfel, cel mai bun timp al sau a fost de 1:35,820, cu peste doua zecimi de secunda mai rapid decat cel al lui Sebastian Vettel.

Nici Jenson Button nu a avut o evolutie rea, acesta fiind depasit de Vettel in ultimele momente ale calificarilor, cu mai putin de o zecime de secunda. Jenson va fi insotit pe linia a doua a grilei de start de Mark Webber, in vreme ce Felipe Massa si Fernando Alonso vor lua startul in aceasta ordine din linia a treia.

Pe sapte s-a clasat germanul Nico Rosberg, in vreme ce top ten-ul a fost completat de rusul Vitaly Petrov, de la Renault, si de cei doi piloti de la Force India, Paul di Resta si Adrian Sutil. Michael Schumacher va pleca doar de pe 12 in cursa de duminica, germanul facand insa mai putine tururi decat toti pilotii din fata sa si avand astfel sanse sa recupereze multe pozitii.

Brazilianul Daniel Ricciardo nu a reusit sa completeze niciun tur din pacate si ar putea sa nu ia startul in cursa de duminica. Pilotul Hispania a obtinut in antrenamentele libere doar un timp de 1:45,143, mai slab decat timpul oficial de calificare in cursa.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2089 :: 22.16MB