No SSO cookie

Kubica il vrea pe Liuzzi in locul sau

voteaza
(0/ 0)
Kubica il vrea pe Liuzzi in locul sau
Formula 1 · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Nick Heidfeld are in continuare concurenta puternica pentru rolul de pilot de Formula 1 al echipei Renault, in conditiile in care Robert Kubica se pare ca ar face presiuni asupra conducerii teamului anglo-francez de a-l numi in locul sau pe Vitantonio Liuzzi.

 
 
In conditiile in care echipa de Formula 1 Renault nu a anuntat inca in mod oficial luarea unei decizii in privinta inlocuitorului polonezului Robert Kubica, exista zvonuri conform carora pilotul accidentat l-ar dori pe italianul Vitantonio Liuzzi in locul sau, si nu pe germanul Nick Heidfeld, cel care este favoritul conducerii.

Heidfeld a testat pentru Lotus-Renault sambata, in penultima zi a sesiunii de teste de la Jerez, din Spania si a impresionat pe toata lumea, reusind cel mai rapid timp al zilei. Cu toate acestea, se pare ca Robert Kubica nu-l agreeaza pe german, pe care l-a mai avut coechipier in urma cu ceva vreme la BMW si face presiuni asupra conducerii pentru numirea lui Liuzzi, fostul pilot Force India.

Liuzzi este un prieten extrem de apropiat al lui Robert Kubica, italianul fiind printre primii care l-au vizitat pe polonez in spital dupa accident, si este liber de contract dupa ce Force India i-a reziliat intelegerea valida pana in 2012.

In aceste conditii, decizia Renault pare ca a devenit in mod brusc una mult mai dificila decat ar fi parut, timpul extrem de scurt pana la debutul sezonului obligandu-i pe acestia sa ia o hotarare cat mai rapida.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (1)

scris de Anonim

Pacat de ghinionul lui Robert!Nu inteleg dece echipa de F1 nu i-a interzis asemenea aventuri...Atat Heidfeld cat si,mai ales,Liuzzi nu mai au ce spune in F1 la o echipa de acest calibru>Cred ca ar trebui promovat un pilot de perspectiva(nu vad nici a reprezenta perspectiva in F1 piloti ca B.Senna sau Grosjean!).

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0814 :: 17.78MB