No SSO cookie

Kubica a inceput recuperarea

voteaza
(0/ 0)
Kubica a inceput recuperarea
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Robert Kubica a inceput perioada de recuperare dupa accidentul de raliu din Italia, polonezul urmand a mai ramane in spital cateva saptamani, dupa care ar putea fi externat si si-ar putea continua recuperarea acasa.

 
 
Polonezul Robert Kubica, grav ranit intr-un accident de raliu petrecut in urma cu cateva saptamani, a inceput procesul de recuperare si se afla intr-o stare mentala buna, conform declaratiilor unuia dintre doctorii care se ocupa de cazul pilotului de Formula 1.

Kubica a suferit ultima interventie chirurgicala saptamana trecuta si a fost mutat de la sectia de terapie intensiva a spitalului in care este internat in urma cu putine zile. ''Acum se afla in propriul sau salon, pentru a se simti cat mai comod cu putinta. A inceput deja cateva exercitii usoare cu mana si isi flexeaza de unul singur degetele de la aceasta. '' a declarat doctorul Igor Rosello.


Rossello a mai spus ca polonezul nu mai simte niciun fel de durere in acest moment si ca riscul oricarei complicatii a disparut. De asemenea, medicul italian s-a declarat extrem de multumit de vointa pilotului polonez, acesta fiind decis sa revina cat mai repede pe circuitul de Formula 1.

In ceea ce priveste durata perioadei de recuperare, specialistul italian nu a dorit sa se pronunte, spunand ca Robert Kubica ''va mai ramane in spital cateva saptamani, pentru a i se monitoriza situatia medicala, dupa care acesta ar putea fi externat.''

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0915 :: 17.78MB