No SSO cookie

Kubica: Sunt foarte norocos

voteaza
(0/ 0)
Kubica: Sunt foarte norocos
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Robert Kubica s-a declarat norocos ca accidentarea suferita de el acum putin timp nu a fost mai grava si spune ca nu este ingrijorat de lunga perioada de recuperare care il asteapta.

 
 
Polonezul Robert Kubica, grav ranit intr-un accident de raliu in Italia in urma cu cateva saptamani, a declarat ca este ''extrem de norocos'' ca ranile suferite de el nu au fost mai severe si ca are inca sansa de a reveni in Formula 1.

Kubica a suferit nu mai putin de trei interventii chirurgicale extrem de complicate la mana si piciorul drept si are inca inaintea sa o lunga si grea perioada de recuperare inainte sa se puna pe picioare. Cu toate acestea, pilotul Renault ramane optimist, hotarat sa revina cat mai repede si multumit ca situatia sa nu este chiar mai rea decat atat.

'' Stiu ca nu sunt intr-o stare prea buna, dar ma consider extrem de norocos. ''
a declarat polonezul, cel care a mai spus si ca: '' Am in fata o lunga si extrem de dificila perioada de recuperare, dar nu sunt deloc ingrijorat de asta.''

Pe de alta parte, unul dintre doctorii care se ocupa de Robert Kubica a tinut sa-l avertizeze pe acesta ca ce e rau inca nu a trecut, ca perioada de recuperare poate fi mai lunga si mai anevoioasa decat se asteapta el si ca riscuri inca exista, precum riscul de infectie asupra oaselor afectate in accident si reparate in operatii.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1258 :: 22.11MB