No SSO cookie

Kubica, in stare stabila dupa ultima operatie

voteaza
(0/ 0)
Kubica, in stare stabila dupa ultima operatie
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Robert Kubica, grav ranit intr-un accident de raliu in urma cu aproape doua saptamani,a trecut cu bine peste o noua operatie, la cot si isi va incepe recuperarea in perioada urmatoare.

 
 
Polonezul Robert Kubica a suferit o noua interventie chirurgicala, care a durat nu mai putin de opt ore, interventie pentru repararea unei fracturi extrem de complexe la cot. Pilotul de Formula 1 a ajuns la nu mai putin de 24 de ore insumate de operatie si va ramane in zilele urmatoare la sectia de Terapie Intensiva a spitalului italian Santa Corona.

Operatia de miercuri a fost un succes, potrivit doctorilor polonezului, iar acesta nu va mai necesita o alta interventie chirurgicala. '' Cotul a fost reconstruit in mod satisfacator, dar este extrem de greu sa oferim un prognostic in privinta recuperarii functionalitatii acestuia. '' a declarat purtatorul de cuvant al spitalului din Pietra Ligure.


Pilotul echipei Lotus-Renault este asteptat sa mai ramana internat in spital pentru aproximativ doua saptamani, dupa care va putea sa-si inceapa recuperarea.

In privinta momentului in care Kubica ar putea reveni pe pista, acesta isi doreste in continuare sa se intample inaintea incheierii sezonului 2011, in ciuda numeroaselor voci de oficiali si chiar de piloti care il incurajeaza sa nu-si grabeasca recuperarea.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1020 :: 17.78MB