No SSO cookie

Kovalainen va participa din nou la Cursa Campionilor

voteaza
(0/ 0)
Kovalainen va participa din nou la Cursa Campionilor
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Heikki Kovalainen va participa si la editia din acest an a Cursei Campionilor, evenimentul ce reuneste cei mai valorosi piloti de Formula 1 si de raliuri.

 
 
Pilotul finlandez de Formula 1 Heikki Kovalainen va lua din nou startul in evenimentul care l-a propulsat pentru prima data in atentia elitei sporturilor cu motor, Cursa Campionilor.

Kovalainen s-a impus in Cursa Campionilor in 2004, la Saint-Denis, invingandu-i pe Michael Schumacher si pe legenda raliurilor, Sebastian Loeb. De asemenea, actualul pilot Lotus s-a impus si in 2006 in competitia rezervata echipelor, concurand alaturi de pilotul de raliuri Marcus Gronholm sub steagul Finlandei.

'' Cursa Campionilor are un loc aparte in inima mea pentru ca dupa ce i-am invins pe Michael si Sebastien in 2004, am inceput sa fiu bagat in seama cu adevarat in lumea motorsportului'' a declarat fericit Heikki Kovalainen, adaugand ca '' Intotdeauna ma descurc mai bine in fata unor competitori extrem de puternici si de aceea imi face atata placere sa concurez in Cursa Campionilor.''

Kovalainen asteapta cu nerabdare si ultimele doua curse ale sezonului de Formula 1, cele de la Interlagos si Abu Dhabi, in care finlandezul se asteapta la spectacol din plin si la rezultate cat mai bune.


Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0979 :: 19.44MB