No SSO cookie

Kolles: Hispania nu are probleme financiare

voteaza
(0/ 0)
Kolles: Hispania nu are probleme financiare
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Colin Kolles, managerul Hispania, a declarat ca echipa sa nu are probleme cu banii si ca aceasta are viitorul in Formula 1 asigurat.

 
 

Colin Kolles, managerul Hispania, a declarat intr-un interviu recent ca echipa sa are o situatie financiara stabila pentru moment si ca aceasta sta mai bine decat multi dintre rivalii din Formula 1 din acest punct de vedere.

Proprietarii echipei Hispania s-au schimbat la inceputul lunii iulie, Jose Ramon Carabante vanzand pachetul majoritar de actiuni catre compania iberica de investitii Thesan Capital. In aceste conditii, Kolles este de parere ca Hispania nu trebuie sa-si faca probleme in privinta situatiei materiale in viitorul apropiat si ca de acum se poate concentra pe dezvoltarea unei masini competitive.

'' Obiectivul meu de cand am venit la Hispania a fost clar. Trebuie sa faci in asa fel incat viitorul unei echipe sa fie asigurat, iar aceasta sa fie viabila din punct de vedere financiar. '' a declarat managerul de origine romana. '' Cred ca suntem intr-o pozitie invidiata de multe echipe din Formula 1 din acest moment din punct de vedere financiar si este momentul sa incepem sa crestem si din punct de vedere sportiv. '' a adaugat Kolles.

In ceea ce priveste speculatiile conform carora noua conducere Hispania ar intentiona sa aduca pe altcineva in locul lui Kolles, germanul nascut la Timisoara a spus ca acestea nu au fost altceva decat zvonuri. '' Sunt managerul echipei, mi s-a spus ca voi fi in continuare managerul echipei si nu are rost sa mai discutam desre acest subiect. '' a declarat Colin Kolles.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1159 :: 22.16MB