No SSO cookie

Kimi: Nu vreau sa mai vorbesc despre F1

voteaza
(0/ 0)
Kimi: Nu vreau sa mai vorbesc despre F1
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Kimi Raikkonen, fostul pilot de Formula 1 al echipei Ferrari, a declarat inca o data ca exclude o revenire in Marele Circ si ca este extrem de fericit in WRC, acolo unde se afla la al doilea sezon.

 
 
Finlandezul Kimi Raikkonen a respins inca o data orice fel de speculatii care il dadeau revenind in Formula 1, declarand ca nu mai vrea nici sa vorbeasca despre acest sport si ca este fericit sa concureze in Campionatul Mondial de Raliuri.

Raikkonen a castigat campionatul mondial al pilotilor in Formula 1 in sezonul 2007, dar a fost inlocuit la Ferrari cu spaniolul Fernando Alonso in 2010. Nordicul a trecut atunci in WRC, dar numele sau a fost speculat in mai multe randuri la diferite echipe din Formula 1. Una dintre acestea a fost, pe durata sezonului trecut, Renault, finlandezul redevenind un candidat la un post de pilot al echipei franceze dupa accidentarea lui Robert Kubica.

Cu toate acestea, Raikkonen nu a aratat niciun interes in a reveni in F1, concurand in WRC in acest sezon cu finantare proprie. Mai mult, finlandezul a inceput cu dreptul sezonul de Raliuri, obtinand un loc opt in prima etapa din Suedia.


'' Nu am niciun fel de interes in a reveni in Formula 1. ''
a declarat din nou extrem de transant Raikkonen, cel care a adaugat: '' Raliurile sunt locul unde vreau sa ma aflu si ma simt extraordinar acolo. Nici macar nu vreau sa vorbesc despre F1.''

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1591 :: 17.78MB