No SSO cookie

Karthikeyan: Vrem sa fim mai buni ca Lotus si Virgin

voteaza
(0/ 0)
Karthikeyan: Vrem sa fim mai buni ca Lotus si Virgin
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Narain Karthikeyan, pilotul echipei de Formula 1 Hispania, a declarat ca obiectivul teamului sau in acest sezon trebuie sa fie depasirea echipelor Lotus si Virgin.

 
 
In ciuda faptului ca echipa Hispania nu a reusit sa efectueze niciun tur de teste cu noua masina de Formula 1, indianul Narain Karthikeyan a declarat ca obiectivul teamului trebuie sa fie acela de a depasi celelalte doua echipe care au debutat in F1 sezonul trecut.

Cursa din Australia, cea care va deschide sezonul 2011 din Formula 1, va fi prima pentru Karthikeyan in acest sport dupa sase ani, indianul alergand ultima data pentru echipa Jordan Grand Prix in 2005.

Karthikeyan crede ca nici Team Lotus si nici Virgin Racing nu au inregistrat progrese extraordinare fata de anul trecut si ca cele doua echipe pot fi ajunse din urma si depasite de Hispania, in ciuda dezavantajului clar dat de absenta testelor din pre-sezon. '' Este inca foarte devreme, dar daca totul o sa mearga conform planului, trebuie sa ne propunem sa fim cei mai buni dintre cele trei echipe. '' a declarat pilotul indian.

Veteranul de 34 de ani a recunoscut totusi ca ceea ce a declarat nu sunt altceva decat supozitii si ca nu are baze reale pe care sa-si sprijine afirmatiile, in conditiile in care nici el si nici coechipierul sau, italianul Vitantonio Liuzzi, nu au facut inca cunostinta cu noul monopost de curse HRT.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1020 :: 17.78MB